Cattery Fabulous Fur
 

Nieuws.

4 maart 2019:
Vanmiddag werd de nieuwe krabpaal van Rufi Drapaki geleverd. Hij is gelijk helemaal goed gekeurd door de katten. Voordat de krabpaal goed en wel in elkaar zat, zaten de katten er al op!

 

24 februari 2019:
Zondag zijn we met Marie naar de Felis Belgica kattenshow in Zandvliet geweest. Het was een drukke dag met een lange rit en 2 keuringen, maar de sfeer was erg goed. Marie kreeg veel complimenten en 2 prachtige keurrapporten met bijbehorende punten mee naar huis.

 

1 januari 2019:
Cattery Fabulous Fur wenst iedereen een gelukkig en gezond 2019! (De katten hebben gelukkig niet veel last gehad van het vuurwerk lawaai.)

 

 

 

8 december 2018:
Zaterdag 8 december zijn Marie en Melody naar de Internationale kattenshow van Mundikat in Stadskanaal geweest. Marie kreeg erg lovend commentaar en heeft haar volgende CAGCIB punt mee naar huis genomen. Melody heeft naast de gewone keuring nog meegedaan aan de kittenspecial: Most playful kitten, maar dit bleek (met al het publiek en andere katten) toch net iets te spannend. Nu weer thuis en volop genieten van de luie zondag, fijn weekend!

 

 

13 & 14 oktober 2018:
Dit weekend waren we met Marie en Melody aanwezig bij de Internationale kattenshow van Mundikat in Zutphen. De dames hebben het beide dagen erg goed gedaan en kregen prachtige keurrapporten mee naar huis. Ook heeft Marie zowel zaterdag als zondag haar CAGCIB punt gehaald! Nu lekker samen bijkomen van een druk maar gezellig weekend.

Melody
Melody
Melody in de hangmand
Melody in de hangmand
Spidermancat
Spidermancat
Halloween thema
Halloween thema
Moeder en dochter klaar voor de rit naar huis
Moeder en dochter klaar voor de rit naar huis
Wachten tot we aan de beurt zijn
Wachten tot we aan de beurt zijn

 


4 september 2018:
Vandaag zijn de kittens naar de dierenarts geweest voor de tweede inenting en chip. De dierenarts was erg tevreden over hun groei en gewicht. Melody vond het nog een beetje spannend, maar Triton was heel stoer en durfde wel even als eerste.

 Samen in een mandje, onderweg naar de dierenarts.

                                                Eenmaal thuis kwamen ze op schoot hun welverdiende knuffels halen.

 

28 augustus 2018:
Alweer feest! Marie is vandaag jarig en mag 2 kaarsjes uitblazen, hoera!

 


16 augustus 2018:
Hiep hiep hoera! Het is feest want Amora is vandaag jarig en wordt 4 jaar.

                                               ´Oh nee´ denkt Amora, ´zo oud alweer?´

 

15 augustus 2018:
Vanmorgen zijn onze kleintjes naar de dierenarts geweest voor een check en hun eerste inenting. Ze deden het super en zijn helemaal goed gekeurd! Nu even samen bijkomen van de spanning.

 

 

4 augustus 2018:
Alhoewel Melody nog wel eens onder de indruk kan zijn van Amora, trekt Triton zich niks aan van het gegrom en steelt zo een stukje vlees van haar bord.

 

 

 

 

 

 

1 augustus 2018:
Vanavond hebben Melody en Triton hun stoute schoenen aangetrokken en zijn ze voor het eerst op de grote krabton geklommen. Was toch best wel eng zo hoog en.....hoe kom je er dan weer af?

 

 

18 tm 26 juli 2018: Inmiddels eten ze helemaal zelfstandig, al blijft mama's melk het aller lekkerste.

 

9 juli 2018:
Mama's eten is al een tijdje erg interessant, maar vandaag wilden de kleintjes voor het eerst zelf ook wel even proeven.

 

 

 

 

24 juni 2018:
Vandaag zijn de oogjes van beide kittens open gegaan en kunnen ze voor het eerst de wereld bewonderen.

 

12 juni 2018:
Na een lange nacht is Marie vanmorgen de trotse mama geworden van twee prachtige kittens! De foto's volgen binnenkort.

 

2 april 2018:
Vanmorgen vroeg in het maanlicht vertrokken en nu weer thuis na een lange maar erg gezellig en leuke dag bij Mundikat Shows. Naast haar eerste CAGCIB punt met prachtig commentaar heeft Marie ook nog de Judges Favorite (Britten Club van Mundikat) gekregen. Trots & beetje moe 😊